Kryetari Haliti ka marrë pjesë në fillimin e punimeve në shtrirjen e rrjetit të ujësjellësit në fshatin Devajë

Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, ka marrë pjesë në fillimin e punimeve në shtrirjen e rrjetit të ujësjellësit në fshatin Devajë. Ky është një projekt shumë i rëndësishëm dhe i domosdoshëm që të jetësohet dhe të eliminohet problemi i ujit të pijes. Po ashtu investime në ujësjellës, për rifunksionalizimin e ujësjellësit dhe shtrirje të rrjetit, do të ketë edhe në disa fshatra të Vitisë, konkretisht në fshatin Radivojc do të fillojnë së shpejti.

May be an image of 7 people and text

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ramosaj priti në takim Rektorin e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë dhe disa profesorë nga Universiteti i Maltës

Kryetari i Komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, priti në takim Rektorin e Universitetit “Haxhi Zeka” …