Miratohet Buxheti i Komunës së Vushtrrisë për vitin 2023

Sot, Kuvendi i Komunës së Vushtrrisë ka miratuar buxhetin për vitin 2023 njoftoi kryetari i Komunës së Vushtrrisë, z. Ferit Idrizi.

Kryetari Idrizi ka njoftuar se buxheti i është miratuar Komunës së Vushtrrisë për vitin 2023 me të gjitha votat [për] dhe asnjë [kundër].

”Buxheti i miratuar hap rrugët për jetësimin e projekteve, për të cilat edhe kemi marrë besimin e qytetarëve”, – shkroi më tej Kryetari Idrizi.

Në fund ai falënderoi gjithë anëtarët të Kuvendit komunal dhe qytetarët e Vushtrrisë.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Malishevës ekzekuton bursat për mbi 300 studentë meritorë për vitin 2022

Pas përfundimit të të gjitha procedurave të nevojshme rreth procesimit të mjeteve për mbi 300 …