Ndahen 400 pako ushqimore dhe higjienike për familjet nevojtare në Komunën e Deçanit

Shoqata bamirëse “Jetimat e Ballkanit” ka dhuruar 400 pako ushqimore dhe higjienike për familjet nevojtare në Komunën e Deçanit.

Me këtët rast komuna falënderon përzemërsisht Shoqatën “Jetimat e Ballkanit” për kontributin e jashtëzakonshëm dhe mirënjohës për gjithë bamirësit që kontribuan në këto ndihma.

Kontrolloni gjithashtu

QKMF “Dr.Fatmir Fazlija” në Skenderaj ka pranuar një donacion nga organizata “Islamic Relief Kosova”

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare “Dr.Fatmir Fazlija” ka pranuar sot një donacion nga organizata “Islamic …