Përkujtohet Beteja e 25 Majit 1999 në Biçec të Kaçanikut

Këshilli Organizues i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, në koordinim me kryetarin e Komunës së Kaçanikut, Besim Ilazi, me rastin e Betejës së 25 Majit 1999 dhe 18 vjetorit të rënies së dëshmorëve dhe martirëve, organizon Manifestim Përkujtimor

Aktivitetet më datë: 25 Maj 2017 (e enjte) nëOra 15:00, Vendi Biçec

Aktivitetet tjera

Ora: 10:00 – Lagja Kukaj, vendi i rënies së dëshmorëve Shaqir Kuka dhe Sakip Hysa

Ora: 11:30 – Biçec, vendi Ara e Stanit, vendi i rënies së dëshmorëve Sadik e Qemal Guri

Ora: 13:00 – Lagja Zharku, vendi i rënies së dëshmorëve Nazmi Osmani, Avdulla Baftiu dhe Kemal Kolshi

Ora: 14:30 – Nikaj, homazhe pranë pllakës së dëshmorëve Feriz, Sadik e Qemal Guri

Ora: 14:40 – Biçec, homazhe pranë busteve të dëshmorëve Fadil Bunjaku, Abit Dullovi dhe Fatmir Horuni

Ora: 15:00 – Manifestimi Qendror ne Biçec.

Pas Manifestimit bëhen homazhe te Varrezat e dëshmorëve.

Kontrolloni gjithashtu

Helshani: Një vit i suksesshëm i punës për Komitetin e Komuniteteve

Në mbledhjen e dymbëdhjetë  të rregullt për Komitetin e Komuniteteve në komunën e Malishevës, Kryesuesi, …