Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Agjenda e aktiviteteve në komunën e Skenderajt me rastin e ditës së Pavarësisë  

Agjenda e aktiviteteve në komunën e Skenderajt me rastin e ditës së Pavarësisë  

Me rastin e 12 vjetorit të shtetësisë së Kosovës, me datë 17 shkurt, Komuna e Skenderajt do të mbajë aktivitete sipas kësaj agjende:

 

 

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti: Kërkoj nga qytetarët mirëkuptim dhe zbatim të masave të reja në luftën kundër virusit pandemik COVID-19

Komiteti Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim (KKMSH) në komunën e Vitisë, ka mbajtur takim të ...