mbpzhr 2018
akp deri me 1 prill
valamobile
Fillimi / Video / Dokumentar – Milaim Beha

Dokumentar – Milaim Beha

Milaimi ishte luftëtar i shquar. Fjalët i kishte tejet të kursyera, ndërsa në sulm kundër armikut kurdoherë ishte në radhët e para. Shokët e quanin Slloveni, meqë vinte nga Sllovenia, ku kishte punuar disa vjet. Disa muaj pasi kishte hyrë në frontet e luftës çlirimtare, në fillim të majit të vitit 1998, Milaimi, me automatik në supe dhe me uniformë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, një natë vonë troket në dyert e shtëpisë.

Kontrolloni gjithashtu

Intervistë me drejtorin e shoqërisë kulturore-artistike “Shqiponjat e Medvegjës”, z. Selman Rexhepi

Intervistë me drejtorin e shoqërisë kulturore-artistike “Shqiponjat e Medvegjës”, z. Selman Rexhepi