leoni

Drejtoria për Arsim në komunën e Rahovecit ka pajisur edhe dy shkolla me kabinete shkollore

Drejtoria për Arsim në komunën e Rahovecit, ka pajisur me mjete konkretizimi dhe pajisje të nevojshme edhe dy kabinete të Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Isa Boletini”,

– Kabinetin e Artit Figurativ

– Kabibetin e Artit Muzikor

Po ashtu edhe Shkolla Fillore e Mesme e Ulët “Sadedin Hajda”, është pajisur me mjete konkretizimi dhe pajisje të nevojshme edhe dy kabinete:

– Kabinetin e Fizikës

– Kabibetin e Artit Muzikor

May be an image of marker, rack and text

Kontrolloni gjithashtu

NPL “Ambienti” në Ferizaj, kanë ndërmarrë aksion për pastrimin e trotuarit, heqjen e barishteve, krasitjen e drunjve

Sot në orët e hershme të mëngjesit punonjësit e NPL “Ambienti” në Ferizaj, kanë ndërmarrë …