Vazhdojnë punimet në rregullimin e parkut në fshatin Brestoc

Drejtoria e Urbanizmit, Planifikimit dhe Mbrojtjes së Mjedisit në komunën e Rahovecit, njofton qytetarët për zhvillimin e punimeve për rregullimin e parkut në fshatin Brestoc.

May be an image of 3 people

Kontrolloni gjithashtu

NPL “Ambienti” në Ferizaj, kanë ndërmarrë aksion për pastrimin e trotuarit, heqjen e barishteve, krasitjen e drunjve

Sot në orët e hershme të mëngjesit punonjësit e NPL “Ambienti” në Ferizaj, kanë ndërmarrë …