Fillimi / Institucionet / FILLOI ASFALTIMI I RRUGËS MUQIVËRC – KRANIDELL – SELISHTË

FILLOI ASFALTIMI I RRUGËS MUQIVËRC – KRANIDELL – SELISHTË

 

Filloi asfaltimi i rrugës Muqivërc – Kranidell – Selishtë, komuna e Kamenicës.

Zëvendësministri Rexhep Kadriu tha se MIT mbetet e përkushtuar të krijojë infrastrukturë moderne në të gjitha fshatrat e Kosovës, që parandalon migrimin e brendshëm dhe krijon kushte të mira për zhvillim ekonomik.

Rruga Muqivërc – Kranidell – Selishtë, është e gjatë 12 kilometra, investim i MIT në vlerë prej 1.1 milion euro.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti uron ambasadën, KFOR-in dhe popullin amerikan me rastin e 4 Korrikut- Ditë së Pavarësisë së SHBA-së

Kryetari Haliti uron ambasadën, KFOR-in dhe popullin amerikan me rastin e 4 Korrikut- Ditë së ...