MIT
kek
akp deri me 5 maj
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
valamobile
Fillimi / Institucionet / Fuqizohet sektori i perimtarisë në Skenderaj

Fuqizohet sektori i perimtarisë në Skenderaj

Në një njoftim të Drejtorisë për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural të Komunës së Skenderajt, thuhet se kjo drejtori ka shpallur thirrje publike, për fermerë të komunës, për sektorin e perimtarisë. Sipas drejtorit të kësaj drejtorie, Sokol Sallahu, në këtë thirrje mund të aplikojnë të gjithë fermerët e Komunës së Skenderajt. Ai ka bërë të ditur se do të mbështeten 10 fermerë, me nga një serë prej 1 ari apo 100 m2. Të gjithë fermerët mund të marrin aplikacionin te Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural, në objektin e Komunës së Skenderajt, ndërsa afati i aplikimit është nga 15.08.2018 deri më 03.09.2018.

Kontrolloni gjithashtu

Në Viti u shënua Dita Ndërkombëtare e Trashëgimisë Kulturore

Me rastin e Ditës ndërkombëtare të Trashëgimisë Kulturore, në Viti është shënuar kjo datë me ...