Fillimi / Institucionet / Inspektorët në Skenderajt kanë shqiptuar gjobë për biznesin që nuk i respektoj urdhëresat e Qeverisë

Inspektorët në Skenderajt kanë shqiptuar gjobë për biznesin që nuk i respektoj urdhëresat e Qeverisë

Inspektorët komunal të Skenderajt kanë shqiptuar edhe 200 euro gjobë si formë vetëdijesimi për biznesin tjetër që nuk respektoj vendimin dhe urdhëresat e Qeverisë, për ndalimin e shitjes së produkteve jo ushqimore. T’i përmbahemi vendimeve e urdhëresave në fuqi, të kontribuojmë secili nga ne në parandalimin e infeksionit COVID-19.

Kontrolloni gjithashtu

TAKIMI I KËSHILLIT KOMUNAL PËR SIGURI NË BASHKËSI

Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi në komunën e Deçanit ka mbajtur takimin e radhës ...