KEK
Fillimi / Institucionet / Komiteti për Komunitete në Han të Elezit mbanë mbledhjen e dytë të rregullt për vitin 2018

Komiteti për Komunitete në Han të Elezit mbanë mbledhjen e dytë të rregullt për vitin 2018

Anëtarët e Komiteti për Komunitete në komunën e Hanit të Elezit kanë mbajtur mbledhjen e dytë të rregullt për vitin 2018 dhe kanë shqyrtuar disa pika si:

  1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar.

  2. Shqyrtimi i raportit financiar për periudhën Janar-Mars 2018.

  3. Shqyrtimi i informatës mbi ndarjen e bursave.

  4. Shyrtimi i informatës për raportin tremujorë të N.P.L.”Pastrimi” sh.a.

  5. Shyrtimi i informatës për raportin e performancës të komunës për vitin 2017.

  6. Të ndryshme

Me punën e Komitetit të Komuniteteve udhëhoqi Hyrijete Isufi, ndërsa nga ekzekutivi ishte prezent nënkryetari i komunës së Hanit të Elezit Mallzum Qajani.

Kontrolloni gjithashtu

KKSB në Viti vlerëson situatën e sigurisë në komunën e Vitisë të qetë e stabile

Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi në komunën e Vitisë, ka mbajtur mbledhjen e rregullt, ...