Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Institucionet / Komiteti për Komunitete në Viti mbajti mbledhjen e nëntë të rregullt

Komiteti për Komunitete në Viti mbajti mbledhjen e nëntë të rregullt

Komiteti për Komunitete në Viti ka mbajtur mbledhjen e nëntë të rregullt. Gjatë kësaj mbledhje ndër tjerash janë dhënë dy propozime për fshatin Binçë, konkretisht ky komitet propozoj që në afërsi të shkollës së fshatit të vendosët një polic i shtrirë për sigurinë e këmbësoreve në veçanti të nxënësve si dhe që të riparohet gypi i ujit në shkollën e fshatit.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi, si ç’do të enjte ka pritur në takim qytetarë

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, si ç’do të enjte ka pritur në takim ...