Fillimi / Institucionet / Komuna e Deçanit furnizoi QKMF-në “Adem Ukehaxhaj” me paisje mbrojtëse

Komuna e Deçanit furnizoi QKMF-në “Adem Ukehaxhaj” me paisje mbrojtëse

Komuna e Deçanit përsëri furnizoi QKMF-në “Adem Ukehaxhaj” -Deçan, me 100 palë rroba mbrojtëse shumë përdorimëshe, komplet me dorëza dhe maska mbrojtëse, si dhe një aparat dezinfektues për dezinfektim të duarve për pacientë dhe personel.

Falenderim të veçantë për të gjithë personelin mjekësorë!

Kontrolloni gjithashtu

Formohet Këshilli Organizues për nder të 14 Qershorit-Ditës së Çlirimit të Komunës së Rahovecit

Kryetari i komunës së Rahoveci, Smajl Latifi në mbështetje të Ligjit për Vetëqeverisje Lokale të ...