KEK
Fillimi / Institucionet / Komuna e Rahovecit po vazhdon me projektin “Riparime në shkolla”

Komuna e Rahovecit po vazhdon me projektin “Riparime në shkolla”

Në kuadër të projektit “Riparime në shkolla”, komuna e Rahovecit po vazhdon me punimet në riparimin e nyjeve sanitare dhe tualeteve në paralelen e ndarë të Shkollë Fillore të Mesme të Ulët “Skënder Kastrati” në Gexhë.

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi ka thënë se, po punojmë që nxënësve tanë t’u sigurojmë kushte më të mira higjienike në shkolla!

Kontrolloni gjithashtu

Task Forca komunale për mbikëqyrjen e zhvillimit të procesit mësimorë në kushte të Pandemisë së koronavirusit në Komunën e Hanit të Elezit mbanë takimin e radhës

Në takimin të cilin e kryesoi kryetari i komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma, ...