KEK
Fillimi / Lajmet / Ministria e Shëndetësisë do të kërkojë rishikimin e masave ndaj pandemisë dhe vlerësimin e efekteve të tyre
Ministria e Shëndetësisë do të kërkojë rishikimin e masave ndaj pandemisë dhe vlerësimin e efekteve të tyre

Ministria e Shëndetësisë do të kërkojë rishikimin e masave ndaj pandemisë dhe vlerësimin e efekteve të tyre

Zëdhënësi i Ministrinë e Shëndetësisë, Faik Hoti ka deklaruar se situata pandemike në vend është serioze. Sipas tij duhet të rishikohen edhe njëherë masat e marra nga qeveria në këtë kohë pandemie, pasi është rritur ndjeshëm numri i të infektuarve dhe viktimave. “Në Kosovë situata sa i përket COVID-19 reflekton të jetë tepër serioze, me një ngarkesë të kapaciteteve spitalore, më një numër të lartë të atyre që rezultojnë të pozitiv në COVID, me një parashikim që do kemi edhe për një kohë të gjatë shifra të tilla, që duhen menaxhuar. Do të kërkojnë një rishikim të masave dhe të shohim se cilat kanë qenë edhe efektet e masave të marra deri më tani. Mbetet ende shqetësim numri i rasteve pozitive dhe për ne është shqetësim numri i atyre që përfundojnë me fatalitet”, ka deklaruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Shumica e shteteve të botës kanë uruar Shqipërinë për 28 nëntor, në mesin e tyre edhe NATO-ja

Shumica e shteteve të botës kanë uruar Shqipërinë për 28 nëntor, në mesin e tyre edhe NATO-ja

Shumica e shteteve të botës kanë uruar sot shtetin e Shqipërisë për 28 nëntor, në ...