KEK
Fillimi / Lajmet / Dardan Molliqaj: Në Lëvizjen Vetëvendosje kishte mendësi të organizmit që çonte në autoritarizëm
Dardan Molliqaj: Në Lëvizjen Vetëvendosje kishte mendësi leninste të organizmit që çonte në autoritarizëm

Dardan Molliqaj: Në Lëvizjen Vetëvendosje kishte mendësi të organizmit që çonte në autoritarizëm

Kryetari i PSD-së Dardan Molliqaj i cili njihej në të kaluarën si një prej njerëzve më të afërt të Albin Kurtit ka rrëfyer se ftohja e raporteve që sjelli largimin nga ky subjekt politik kishte filluar në fund të vitit 2015. Sipas Molliqajt, ishin dallimet ideologjike ato që e kishin detyruar të ndante rrugët me Albin Kurtin. Ai ka thënë se ndonëse flitet për pasuesit politik dhe për gjeneratat e reja në parti, në momentet e kapërcimeve politike zakonisht “këta njerëz i kanë vrarë”. Sipas kryetarit të PSD-së, në Vetëvendosje kishte një debat të brendshëm për një kohë të gjatë, nga që Molliqaj deklaron se në këtë parti kishte mendësi  të organizmit që çonte në autoritarizëm.

Kontrolloni gjithashtu

Shumica e shteteve të botës kanë uruar Shqipërinë për 28 nëntor, në mesin e tyre edhe NATO-ja

Shumica e shteteve të botës kanë uruar Shqipërinë për 28 nëntor, në mesin e tyre edhe NATO-ja

Shumica e shteteve të botës kanë uruar sot shtetin e Shqipërisë për 28 nëntor, në ...