KEK
Fillimi / Institucionet / Komuna e Rahovecit shpërndanë për fermer 74 kultivator, 6 shpërndarëse plehu, 6 spërkatëse 500 L, 5 plugje dy krahësh

Komuna e Rahovecit shpërndanë për fermer 74 kultivator, 6 shpërndarëse plehu, 6 spërkatëse 500 L, 5 plugje dy krahësh

Komuna e Rahovecit përkatësisht Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural ka bërë shpërndarjen e mekanizmit bujqësor për fermer përfitues. Në ceremoninë e shpërndarjes i pranishëm ishte, Fatmir Iska nënkryetar i komunës së Rahovecit dhe Berat Duraku, drejtor i DPZHR-së. Nënkryetari i komunës së Rahovecit, Fatmir Iska tha se jemi këtu që të bëjmë shpërndarjen e 74 kultivator, 6 shpërndarëse plehu, 6 spërkatëse 500 L dhe 5 plugje dy krahësh dhe se ne si institucione do t’ju ndihmojmë në vazhdimësi me mekanizma bujqësorë të gjithë fermerëve të komunës së Rahovecit. Ndërsa, drejtori Berat Duraku, u shpreh se duke u bazuar në kërkesat që ne,  në vazhdimësi i marrim nga tereni nga fermerët gjatë takimeve që i kemi pasur kemi  ardhur në përfundim se ka nevojë që komuna të shpërndaj mekanizma bujqësor. Siç edhe e dini kjo nuk është hera e parë që po shpërndahen mekanizëm bujqësore, pasi që kjo është faza e katërt për këtë vit dhe sigurisht që nuk do të jetë edhe e fundit, pasi që ne kemi planifikuar që në vazhdimësi ti mbështesim fermerët. Kurse fermerët përfitues, e kanë falënderuar komunën për kujdesin e treguar duke thënë se vërtetë janë të kënaqur me ndihmën që po marrin nga komuna përmes drejtorisë për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ramosaj bashkë me Drejtorin e DKA-së Vishaj, ishin në takimin virtual që ka pasur Kryeministri Hoti

Kryetari i Komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, bashkë me Drejtorin e DKA-së Bekim Vishaj, ishin ...