Kryetari Haliti ka pritur në takim pjesëmarrësit në festivalin e dytë të sivjetmë ndërkombëtarë “Fest Folk Anamorava 2022”

Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti ka pritur në takim pjesëmarrësit në festivalin e dytë të sivjetmë ndërkombëtarë “Fest Folk Anamorava 2022”. Në këtë festival po marrin pjesë Ansamblet nga Argjentina, Polonia, Sllovakia, Bullgaria, Shqipëria, Maqedonia,Turqia, Kameruni dhe Kosova. Vitia është shndërruar qendër e kulturës së Anamoravës.

Mund të jetë një imazh i 15 persona dhe njerëz në këmbë

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti: Jemi të gatshëm për bashkëpunim me komunën e Tetovës

Kryetari i komunës Vitisë, Sokol Haliti dhe kryesuesi i kuvendit komunal, Bekim Azizi kanë pritur …