Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Kryetari Kuçi priti në takim aktivisten Indira A. Hoxha

Kryetari Kuçi priti në takim aktivisten Indira A. Hoxha

Kryetari i komunës së Junikut z.Agron Kuçi ka pritur në takim një person të veçante, aktiviste për të drejtat e personave me aftësi te veçanta, poliglote e 7-te gjuhëve ndërkombëtare, ekonomiste nga profesioni, bashkëvendësen e nderuar, zonjushën Indira A. Hoxha. Në këtë takim janë diskutuar shumë çështje të cilat kanë të bëjnë me personat me aftësi të veçanta.

Kontrolloni gjithashtu

Zhvillohet takimi inaugurues i projektit “Aksione të përbashkëta për mbrojtje të mjedisit”

Nën organizimin e Projekt Ekipeve të Komunës së Gazi Babës dhe Hanit të Elezit u ...