Fillimi / Institucionet / Kryetari Latifi, vizitat i ka vazhduar në disa biznese dhe fermerë

Kryetari Latifi, vizitat i ka vazhduar në disa biznese dhe fermerë

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, vizitat i ka vazhduar në disa biznese dhe fermerë, si tek Bodrumi “Shulina Winery” te Florim Shulina, barnatorja bujqësore “Agrovinifera” te Afrim Sharku, mobilieria “Primo home” te Nexhat Canziba, te biznesmeni Anton Jupa si dhe stalla e fermerit Arsim Cena.

Kryetari Latifi tha me këtë rast se është i nderuar me mundësinë që të bashkëbisedoj me bizneset dhe fermerët në Rahovec të cilët kanë arritur suksese falë punës së tyre, ku edhe bashkëpunimi me komunën nuk ka munguar gjatë kësaj kohe dhe duke ju premtuar bizneseve dhe fermerëve se ky bashkëpunim nuk do të mungoj as edhe në të ardhmen.

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe ambiente të brendshme

Kontrolloni gjithashtu

480.000,00 Euro për Qendrën Rinore dhe Kulturore në Han të Elezit

Me “Memorandumin e Bashkëpunimit” të nënshkruar ndërmjet Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Komunës ...