Fillimi / Institucionet / PANDEMIA DHE VAKSINIMI NË HAN TË ELEZIT

PANDEMIA DHE VAKSINIMI NË HAN TË ELEZIT

Prej fillimit të pandemisë në komunën e Hanit të Elezit janë bërë 1500 testime, prej tyre vetëm 290 kanë qenë pozitiv dhe 1210 raste negative.

Situata sa i përket Pandemisë konsiderohet stabile dhe shpresohet që ti kthehemi normalitetit sa më parë.

Komuna e Hanit të Elezit i bënë një falënderim të veçantë gjithë stafit të QKMF -se, ekipeve të vaksinimit, sektorin e Laboratorit, si dhe vullnetarët e Kryqit të Kuq të cilët me shumë përkushtim po kryejnë shërbimin e tyre.

Falënderim edhe për popullatën e Komunës të cilët po tregojnë kujdes në ruajtjen dhe mbrojtjen nga infektimi me virusin COVID-19.

Kontrolloni gjithashtu

GAP e vlerësoi Rahovecin për përmirësim të dukshëm në “Indeksin e transparencës buxhetore komunale” për vitin 2020

Institucioni kredibil i radhës, Instituti GAP e vlerësoi Rahovecin për përmirësim të dukshëm në “Indeksin ...