Kryetari Nura ka vizituar fshatrat Llaushë, Tushilë dhe Kllodernicë

Kryetari i Komunës së Skenderajt Fadil Nura, ka vizituar fshatrat Llaushë, Tushilë dhe Kllodernicë, ku gjendja paraqitet stabile, falë ndërprerjes së të reshurave të shiut, por edhe punës së shërbimeve publike që u angazhuan deri në orët e vona të mbrëmjes së kaluar. Ndërkohë që edhe tani po vijon puna e ekipeve të emergjencave, për të kryer intervenimet e nevojshme në pikat më problematike të vërshimeve, për t’u ofruar ndihmën qytetarëve në tejkalimin e situatës, duke sanuar dëmet që u shkaktuan.

Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme

Kontrolloni gjithashtu

Komiteti për Familjet e Dëshmorëve, Invalidëve dhe Veteranëve të UÇK-së  dhe Martirëve të luftës në komunën e Malishevës mbajti mbledhjen e tretë të rregullt

Komiteti për Familjet e Dëshmorëve, Invalidëve dhe Veteranëve të UÇK-së  dhe Martirëve të luftës në …