Kryetari Ramosaj ka pritur në takim Kryeshefin Ekzekutiv të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Hidrodrini” në Pejë, z. Dri Cena

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka pritur në takim Kryeshefin Ekzekutiv të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Hidrodrini” në Pejë, z. Dri Cena, ku nënshkruam marrëveshje që një pjesë e sistemit të ujësjellësit dhe kanalizimit të kalojnë nën menaxhimin e KRU “Hidrodrini” Sh.A, Pejë. Po ashtu, u dakorduan që Komuna e Deçanit t’i ofroj kompanisë mbështetje në terren, në hulumtimin dhe sanksionimin e keqpërdoruesve të ujit të pijshëm, të cilët në masë të madhe po e pengojnë furnizimin e rregullt me ujë.

May be an image of 4 people, lighting, bureau and office

Kontrolloni gjithashtu

Nisi asfaltimi i rrugicave në Strellc të Epërm të komunës së Deçanit

Në komunën e Deçanit filloj asfaltimi i kilometrave të parë në këtë projekt, për t’u …