Kryetari Ramosaj vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame në Deçan

Në Këshillin e Bashkësisë Islame në Deçan, kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, bashkë me kryesuesin e Kuvendit z. Hajdar Sutaj dhe drejtorët komunal, z. Ramë Melaj e z. Izet Zenuni, ishin për t’i uruar zgjedhjen në krye të KBI-së, Hoxhës së nderuar Naser Tolaj. Mbështetja dhe bashkëpunimi ynë do të jetë i vazhdueshëm, duke e vlerësuar lartë përkushtimin e Bashkësisë Islame në Deçan, ka thënë me këtë rast kryetari Ramosaj.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Smajl Latifi prezentoi Qarkoren e parë buxhetore

Në ambientet e Qendrës Klinike së Mjekësisë Familjare “Fahredin Hoti” në Rahovec me fillim nga …