KEK
Fillimi / Institucionet / Kuvendi i Komunës së Hanit të Elezit mbanë mbledhjen e tetë të rregullt për vitin 2020

Kuvendi i Komunës së Hanit të Elezit mbanë mbledhjen e tetë të rregullt për vitin 2020

Kuvendi i Komunës së Hanit të Elezit mbanë mbledhjen e tetë të rregullt për vitin 2020.

Kuvendi për rendë të ditës shqyrtoi:

 1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar.

 2. Shqyrtimi i gjendjes rreth koronavirusit në Komunën e Hanit të Elezit.

 3. Miratimi i raportit të shpenzimeve buxhetore për periudhën Janar – Shtator 2020.

 4. Miratimi i propozim vendimit për caktimin e normave tatimore për tatim në pronën e paluajtshme të komunës së Hanit të Elezit për vitin 2021.

 5. Miratimi i plotësim ndryshimit të rregullores për taksa komunale.

 6. Shqyrtimi i raportit periodik lidhur me progresin e zbatimit të rekomandimeve të auditorit.

 7. Shqyrtimi i raportit mbi suksesin e arritur në fund të vitit shkollor 2019/2020.

 8. Miratimi i propozim vendimit për ndarjen e mjeteve financiare për NPL “Pastrimi” sh.a.

 9. Miratimi i planit të biznesit të N.P.L “Pastrimi” sh.a për vitin 2021.

 10. Shqyrtimi i informatës mbi raportin financiar për nëntë mujorin e N.P.L “Pastrimi” sh.a.

 11. Të ndryshme.

Me punën e Kuvendit udhëhoqi kryesuesi i kuvendit Qamush Brava,ndërsa në emër të ekzekutivit ishin prezent Kryetari i Komunës Rufki Suma dhe drejtorët e drejtorive.

Kontrolloni gjithashtu

JUNIKU PJESË E TURNIRIT MEMORIAL LUAN HARADINAJ

FC Juniku ka nderuar me pjesëmarrje në turnirin Memorial Luan Haradinaj, duke arritur në finale, ...