KEK
Fillimi / Institucionet / Mbahet takimi i radhës i Task Forcës komunale për fillimin dhe mbikëqyrjen e zhvillimit të procesit mësimorë në kushte të Pandemisë së koronavirusit në Komunën e Hanit të Elezit

Mbahet takimi i radhës i Task Forcës komunale për fillimin dhe mbikëqyrjen e zhvillimit të procesit mësimorë në kushte të Pandemisë së koronavirusit në Komunën e Hanit të Elezit

Mbahet takimi i radhës i Task Forcës komunale për fillimin dhe mbikëqyrjen e zhvillimit të procesit mësimorë në kushte të Pandemisë së koronavirusit në Komunën e Hanit të Elezit. Në takim ku ishin prezent edhe drejtorët e shkollave të komunës u konstatua se ka filluar me sukses viti i ri shkollor, dhe sipas raporteve të drejtorëve çdo gjë është duke shkuar ashtu siç është planifikuar dhe rekomanduar nga institucionet arsimore dhe shëndetësore. Në raportin e drejtorëve të shkollave u raportua mbi gjendjen e objekteve shkollore dhe zbatimin e rekomandimeve dhe u tha se masat parandaluese, dezinfektimi, përdorimi i maskave dhe distancimi i duhur është duke u zbatuar në tërësi nga se në shkollat e komunës së Hanit të Elezit ka hapësirë të mjaftueshme. Drejtorët e shkollave thanë se mundë të organizojnë procesin arsimore sipas opsionit me pjesëmarrje të nxënësve me ndërrime dhe se sipas tyre janë bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme që siguria e nxënësve të jetë prioritet i parë. Anëtarët e Task Forcës komunale u pajtuan që do të jenë në koordinim të vazhdueshëm me Ministrinë e Arsimit dhe do të respektojnë të gjitha vendimet lidhur me fillimin e vitit të ri shkollorë

Kontrolloni gjithashtu

Ka mbetur edhe pak kohë, drejt finalizimit të punimeve në fushën sportive në Dejnë të komunës së Rahovecit

Ka mbetur edhe pak kohë, drejt finalizimit të punimeve në fushën sportive në Dejnë të ...