KEK
Fillimi / Institucionet / Me qëllim të përmirësimit të infrastrukturës rrugore në Komunën e Hanit të Elezit, është realizuar projekti i ndërtimit të mureve mbrojtëse.

Me qëllim të përmirësimit të infrastrukturës rrugore në Komunën e Hanit të Elezit, është realizuar projekti i ndërtimit të mureve mbrojtëse.

Me qëllim të përmirësimit të infrastrukturës rrugore në Komunën e Hanit të Elezit, është realizuar projekti i ndërtimit të mureve mbrojtëse.

Muret mbrojtëse janë ndërtuar në dy segmente të rrugës Paldenicë-Kashan, në fshatin Seqisht si dhe në fshatin Rezhancë.

Kontrolloni gjithashtu

SHFM ,,Maxhun Çekaj’’ pranon pjesën e parë të pajisjeve për shkollë nga MASHT

Komuna e Deçanit në vazhdimësi është duke bërë përpjekje që të krijoj kushte të mira ...