KEK
Fillimi / Institucionet / Në 48 orët e fundit në Malishevë, 5 të shëruar dhe 3 raste të reja me covid

Në 48 orët e fundit në Malishevë, 5 të shëruar dhe 3 raste të reja me covid

Në 48 orët e fundit, në territorin e Komunës së Malishevës, nga covid-19 janë shëruar pesë persona, ndërsa janë regjistruar tri raste të reja. Të dhënat janë konfirmuar në komunikimin e rregullt të Komunës së Malishevës, me Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës. Numri i rasteve aktive me covid-19 në Komunën e Malishevës, është 10 raste, ndërsa tri rastet e reja vijnë nga vendbanimet Banjë 2 dhe Malishevë 1. Gjendja e përgjithshme me covid-19 në territorin e Komunës së Malishevës, është kjo: Nga data 14 mars 2020, e deri më sot, me covid-19 janë regjistruar 245 raste, prej tyre 213 janë shëruar, 22 të vdekur dhe aktiv me covid-19 janë edhe 10 raste.

Kontrolloni gjithashtu

Ka mbetur edhe pak kohë, drejt finalizimit të punimeve në fushën sportive në Dejnë të komunës së Rahovecit

Ka mbetur edhe pak kohë, drejt finalizimit të punimeve në fushën sportive në Dejnë të ...