KEK
Fillimi / Institucionet / Në Deçan bëhet trajnimi i stafit teknik të shkollave, për përdorimin e pompave spërkatëse për dezinfektim të shkollave

Në Deçan bëhet trajnimi i stafit teknik të shkollave, për përdorimin e pompave spërkatëse për dezinfektim të shkollave

Zyrtari nga Drejtoria Komunale e Arsimit në komunën e Deçanit Zeqë Malaj, në bashkëpunim më Shtabin Emergjent Komunal, bënë trajnimin e stafit teknik të shkollave, për përdorimin e pompave spërkatëse për dezinfektim të shkollave. Tani dezinfektimi i shkollave do të bëhet më shpesh sipas rekomandimeve nga IKSHPK, MSH dhe udhëzimeve të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës. Drejtori i DKA-së Bekim Vishaj, falënderon Kryetarin e Shtabit Emergjent Izet Zenuni për ndihmën e pa kursyer shkollave tona, gjithashtu zyrtarin Malaj e përgëzon për angazhimin e vazhdueshëm në përkrahje të shkollave.

#KujdesPo

#PanikëJo

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë, publikon listën e përfituesve të bursave të studentëve, kryetari Haliti rrit numrin e përfituesve nga 140 në 213

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti përmes një vendimi ka vendosur që të rritet ...