KEK
Fillimi / Lajmet / Sami Lushtaku është shprehur i habitur me dosjet që po dorëzohen në Organizatën e Veteranëve të UÇK-së
Sami Lushtaku

Sami Lushtaku është shprehur i habitur me dosjet që po dorëzohen në Organizatën e Veteranëve të UÇK-së

Komandanti i Zonës Operative të Drenicës gjatë luftës së  UÇK-së, Sami Lushtaku është shprehur i habitur me dosjet që po dorëzohen në Organizatën e Veteranëve të UÇK-së. Ai e ka cilësuar të çuditshme këtë, duke shtuar se nuk ka asnjë informacion rreth ngritjes së aktakuzës apo jo nga Gjykata Speciale. Është tronditëse publikimi i atyre dosjeve ku potencohet se janë fakte dhe të dhënat të marra nga Serbia. “Gjithçka që vije nga Serbia e shoh armiqësore. Gjykatën Speciale e shoh si gjykatë politike”, ka thënë Lushtaku. Qëllimi dhe synimi i kësaj gjykate është eliminimi nga skena politike i luftëtarëve dhe eprorëve të UÇK-së. Ata kanë qëllim t’i  eliminojë nga skena politikanët e dalë nga lufta, me qëllim që t i kenë më të lehta bisedimet me Serbinë”, ka thënë ai.

Kontrolloni gjithashtu

Mbështetur nga Ambasada e Kosovës në Japoni dhe MPJD mbahet diskutimi virtual “Miqësia ndërmjet Kosovës dhe Japonisë

Organizuar nga MPJD mbahet diskutimi virtual “Miqësia ndërmjet Kosovës dhe Japonisë”

Në mbështetje të Ambasadës së Republikës së Kosovës në Japoni dhe Ministrisë së Punëve të ...