KEK
Fillimi / Lajmet / Zyra e Prokurorisë së Specializuar ka akuzuar OVL-UÇK-në për përfshirje në aktivitete të paligjshme
OVL UCK - Dosjet

Zyra e Prokurorisë së Specializuar ka akuzuar OVL-UÇK-në për përfshirje në aktivitete të paligjshme

Zyra e Prokurorisë së Specializuar përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se do të hetohen dhe ndiqen penalisht individët që publikojnë identitetit e personave që thirren para gjykatës. Derisa ka akuzuar Organizatën e Veteranëve të Luftës së UÇK-së për përfshirje në aktivitete që kanë për qëllim të minojnë administrimin në mënyrën e duhur të drejtësisë, Gjithashtu, kjo Zyre ka lavdëruar profesionalzimin e gazetarëve për këtë çështje.

Kontrolloni gjithashtu

Kërkohet heqja e kriterit për 15 vite përvojë punë para lufte në mënyrë që pensionistëve t’u njihen kontributet pensionale

Kërkohet heqja e kriterit për 15 vite përvojë punë para luftës, në mënyrë që pensionistëve t’u njihen kontributet pensionale

Pensionistëve po u kërkohet të kenë 15 vite përvojë punë para lufte në mënyrë që ...