Në Polac ka nisur ndërtimi i trotuarit nga shkolla e fshatit deri në lagjen “Kodra” në Prekaz të Poshtëm, i gjatë mbi 1200 metra

Një projekt tjetër i rëndësishëm ka nisur sot në fshatin Polac, në kuadër të të cilit do të ndërtohet trotuari nga shkolla e fshatit deri në lagjen “Kodra” në Prekaz të Poshtëm, në një gjatësi mbi 1200 metra.

Kryetari i Komunës, Fadil Nura, drejtori për Urbanizëm dhe Mbrojtje të Ambientit, Driton Mulaj, së bashku me anëtarët e Kuvendit Komunal, Liridona Koci dhe Ali Luftiu, kanë përcjellë nga afër punimet e projektit.

Ky projekt është i rëndësisë së veçantë për banorët e Polacit dhe Prekazit, veçmas për nxënësit, të cilët deri sot kanë qenë të rrezikuar në mungësë të trotuarit, gjatë rrugës së tyre për në shkollë.

Kontrolloni gjithashtu

Në fshatin Guriq të komunës së Malishevës u shënuan dy përvjetorë

Sot, në fshatin Guriq të komunës së Malishevës po shënohen dy përvjetorë, sa historik po …