Projekti për ndërtimin e rrugëve me kubëza për banorët e Lagjes së III-të në Skenderaj drejtë përfundimit

Po shkon drejtë përfundimit projekti i premtuar për banorët e Lagjes së III-të të qytetit të Skenderajt, për ndërtimin e rrugëve me kubëza në të gjitha degëzimet e saj.

Kryetari i Komunës, Fadil Nura, bashkë me drejtorin për Urbanizëm dhe Mbrojtje të Ambientit, Driton Mulaj, ku ishte i pranishëm edhe anëtari i Kuvendit, Ali Lutfiu, kanë mbikëqyrë të martën ecurinë e punimeve në kuadër të këtij projekti.

Kanë mbetur edhe disa degëzime, që ky projekt, i cili ishte premtim i kryetarit Nura, të përmbyllet me sukses, dhe se kjo lagje të ketë infrastrukturë të rregulluar rrugore.

Kontrolloni gjithashtu

Në fshatin Guriq të komunës së Malishevës u shënuan dy përvjetorë

Sot, në fshatin Guriq të komunës së Malishevës po shënohen dy përvjetorë, sa historik po …