Brickos

Latifi: Fëmijët me autizëm janë pjesë e botës, jo botë në vete!

Dita Botërore e Autizmit, synon të rrisë ndërgjegjësimin lidhur me çrregullimet e spektrit të autizmit dhe përmirësimin e jetës së atyre që jetojnë me autizëm.

Fëmijët me çrregullime të tilla kanë nevojë për dashuri, kanë nevojë të pranohen dhe të socializohen si të gjithë fëmijët e tjerë, ndaj për ta nuk ka vend për diskriminim.

Do të jemi gjithmonë pranë tyre!

Janë pjesë e botës, jo botë në vete! Autizmi nuk zgjedh! ka shkruar mes tjerash në rrjetin e tij social facebook, kryetari i Komunës së Rahovecit, z. Smajl Latifi.

Kontrolloni gjithashtu

Në fshatin Guriq të komunës së Malishevës u shënuan dy përvjetorë

Sot, në fshatin Guriq të komunës së Malishevës po shënohen dy përvjetorë, sa historik po …