Airport Adem Jashari
kek
MIT
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Në rrugën “ Ylvi Demiri” fillojnë punimet në shtrirjen e rrjetit të kanalizimit

Në rrugën “ Ylvi Demiri” fillojnë punimet në shtrirjen e rrjetit të kanalizimit

Në qytetin e Vitisë, konkretisht në rrugën “Ylvi Demiri” kanë filluar punimet në shtrirjen e rrjetit të kanalizimit. Me këtë rast NënKryetari i Komunës së Vitisë, Hasan Aliu me bashkëpunëtor ka parë për së afërmi punimet që kanë nisur. Aty Nënkryetari Aliu është takuar edhe me banorët e këtij lokaliteti të cilët kanë mirëpritur punimet në shtrirjen e rrjetit të kanalizimit duke e cilësuar atë si shumë të nevojshme.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë dhe Fondacioni Kosovar për Trashëgimi Kulturore pa Kufij restaurojnë objektin e Muzeut komunal

Komuna e Vitisë dhe Fondacioni Kosovar për Trashëgimi Kulturore pa Kufij CHwB, kanë nënshkruar një ...