Nisi Festivali Folklorik Gjithëkombëtar “Rapsodia Shqiptare Skenderaj 2022”

Nën tingujt e çiftelisë, sharkisë dhe zërin e ëmbël të rapsodëve dhe grupeve të folklorit nga katër anët e shqiptarisë, nisi Festivali Folklorik Gjithëkombëtar “Rapsodia Shqiptare Skenderaj 2022”, një nga ngjarjet më të mëdha kulturore që për 17 vite radhazi, në nderim të festave kuq e zi të nëntorit, e vazhdon traditën e folklorit dhe bashkimit të rapsodëve nga mbarë trevat shqiptare. Komuna e Skenderajt ju uron mirëseardhje ansambleve dhe këngëtarëve, si nikoqir i këtij festivali gjithëkombëtar!

Mund të jetë një imazh i 5 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Kontrolloni gjithashtu

Agjenda zyrtare e aktiviteteve të komunës së Skenderajt në kuadër të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, me 5, 6 dhe 7 mars 2024

Agjenda zyrtare e aktiviteteve të komunës së Skenderajt në kuadër të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare …