MIT KS
Fillimi / Institucionet / Njoftim nga Drejtoria për Bujqësi Pylltari dhe Zhvillim Rural në Deçan

Njoftim nga Drejtoria për Bujqësi Pylltari dhe Zhvillim Rural në Deçan

Në seancën e fundit të Asamblesë Komunale të komunës së Deçanit të datës 30.06.2020 është marrë vendim  që të lirohen nga pagesa e taksës vjetore për ujitjen e tokave bujqësorë të gjithë fermerët Deçanas. Njëkohësisht një pjesë e mjeteve financiare nga 11.000€ do të shkojnë për hapjen dhe mirëmbajtjen e kanaleve të ujitjes!

Kontrolloni gjithashtu

Bilanci i sotëm me COVID në Malishevë: 1 i vdekur dhe 7 raste të reja

COVID-19, sot i ka marrë jetën një personi nga Komuna e Malishevës, ndërsa janë regjistruar ...