Fillimi / Institucionet / Organizata FOLE N’FOLE takoi të rinjtë e komunës së Deçanit

Organizata FOLE N’FOLE takoi të rinjtë e komunës së Deçanit

Organizata FOLE N’FOLE   të premten ka mbajtur një takim më të rinjtë e komunës së Deçanit ku i pranishëm ishte edhe i pari i komunës së Deçanit  z.Rasim Selmanaj. Temë e këtij takimi ishte ,,Rrjeti i Edukatorëve bashkëmoshatar ’’.  Më këtë rast kryetari i komunës së Deçanit z.Rasim Selmanaj, bashkëbisedoi më të rinjtë e komunës së Deçanit për idetë e bashkëpunimit në të ardhmen me projekte të ndryshme.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ramosaj, priti në takim Ministrin e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Ramë Likaj

Në kuadër të vizitave në të gjitha qytetet e Kosovës, Ministri i Arsimit Shkencës dhe ...