KEK
Fillimi / Institucionet / Po punohet në segmentin e rrugës Lagje Hunel – Lagje Hasallar – Lagja e re

Po punohet në segmentin e rrugës Lagje Hunel – Lagje Hasallar – Lagja e re

Në kuadër të projektit për rregullimin e infrastrukturës rrugore në zonat rurale  të komunës së Hanit të Elezit, janë duke u zhvilluar punimet në riihapjen dhe zgjerimin e segmentit të rrugës Lagje Hunel – Lagje Hasallar – Lagja e re.

Për të realizuar këtë projekt komuna e Hanit të Elezit ka siguruar buxhet në vlerë prej 21.050,00 Euro, ndërsa punimet është duke i realizuar Kompania Murseli SH.P.K.

Kontrolloni gjithashtu

Në Deçan bëhet trajnimi i stafit teknik të shkollave, për përdorimin e pompave spërkatëse për dezinfektim të shkollave

Zyrtari nga Drejtoria Komunale e Arsimit në komunën e Deçanit Zeqë Malaj, në bashkëpunim më ...