MIT KS
Fillimi / Institucionet / Publikohen emrat e përfituesve të grandëve për “Zhvillimi i ndërmarrësisë në komunën e Rahovecit”

Publikohen emrat e përfituesve të grandëve për “Zhvillimi i ndërmarrësisë në komunën e Rahovecit”

Komuna e Rahovecit, përmes drejtorisë për Ekonomi, Zhvillim dhe Turizëm ka publikuar thirrjen për ndarjen e skemës së grandeve  për “Zhvillimi i ndërmarrësisë në komunën e Rahovecit”, pas mbylljes së afateve për aplikim, kjo drejtori ka formuar komisionin për vlerësimin e dokumenteve të të gjithë aplikantëve.

Pas shqyrtimit dhe vlerësimin e të gjitha dokumenteve të aplikantëve, komisioni ka përgatitur raportin me emra të cilët i kanë plotësuar kushtet, bazuar në kriteret që janë vendosur nga drejtoria për Ekonomi, Zhvillim dhe Turizëm.

Kontrolloni gjithashtu

Islamic Relief Kosova ndihmon familjet me nevojë të Komunës së Hanit të Elezit

121 pako me nga 7 kg mish është kontributi humanitarë i radhës i Islamic Relief ...