KEK
Fillimi / Institucionet / Reshjet e shumta të shiut shkaktojnë vërshime në komunën e Rahovecit

Reshjet e shumta të shiut shkaktojnë vërshime në komunën e Rahovecit

Komuna e Rahovecit, njofton të gjithë qytetarët se ekipet emergjente kanë dalë në terren që në orët e hershme të mëngjesit për t’i evituar problemet e shkaktuara nga reshjet e shiut. Kërkohet nga ana e qytetarëve mirëkuptim dhe bashkëpunim për të tejkaluar këtë gjendje të krijuar nga reshjet e dendura të shiut.

Debllokimet janë bërë në Rahovec, Pastasel, Polluzhë, Çifllak dhe Sarosh.

Puna po vazhdon edhe në vendbanime të tjera.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Rahovecit ka bërë shpërndarjen e mekanizmave bujqësor

Drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në Komunën e Rahovecit ka vazhduar procesin e ...