KEK
Fillimi / Lajmet / PDK-Fushë Kosovë: Uji i kanalizimit dhe shiut vërshon rrugën në Bresje të Fushë Kosovës
PDK-Fushë Kosovë: Uji i kanalizimit dhe shiut vërshon rrugën në Bresje të Fushë Kosovës

PDK-Fushë Kosovë: Uji i kanalizimit dhe shiut vërshon rrugën në Bresje të Fushë Kosovës

Ka kohë që banorët në Bresje të Fushë Kosovës përballen me problem të vazhdueshëm, ku ujërat e zeza dalin mbi sipërfaqe, ndërkohë që gjatë këtyre ditëve shiu ka rënduar edhe më shumë situatën.

Uji i kanalizimit dhe shiut ka vërshuar tërë rrugën.

Ndërtesa ku ka shpërthim të kanalizimit dhe grumbullim të ujit nga shiu, e ndanë vetëm rruga nga objekti i komunës, por zyrtarëve të korruptuar, nuk iu pengon kjo gjë. Kjo situatë po u shkakton telashe edhe bizneve në atë pjesë.

Gjatë verës era bëhet e padurueshme, kurse gjatë kohës me shi dhe borë uji e merr krejt sipërfaqen e rrugës.

Ankesat e banorëve në drejtim të komunës së Fushë Kosovës, nuk janë marrë parasysh asnjëherë.

PDK kërkon nga komuna e Fushë Kosovës q të veprojë urgjentisht për të sanuar situatën.

Dega e PDK-së, Fushë Kosovë

Kontrolloni gjithashtu

Duda Balje

Kryetarja e Listës së Bashkimit Socialdemokrat, Duda Bala e ka publikuar listën e kandidatëve për deputetë

Kryetarja e Listës së Bashkimit Socialdemokrat, Duda Bala e ka publikuar listën e kandidatëve për ...