Airport Adem Jashari
kek
mbpzhr 2018
MIT
Fillimi / Institucionet / Rregullohet degëzimi i rrugës bujqësore për Kllokot

Rregullohet degëzimi i rrugës bujqësore për Kllokot

Në kuadër të punimeve për përmirësimin e kushteve për bujq e komunës së Vitisë, kanë filluar punimet në rregullimin e degëzimit të rrugës për Kllokot. Kjo rrugë do të mundësoj qasje më të mirë të bujqve në pronat e tyre, është shprehur kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, gjatë inspektimit të punimeve në këtë rrugë.

Kontrolloni gjithashtu

U NËNSHKRUA MARRËVESHJE MIRËKUPTIMI NË MES TË AGJENSISË SHTETËRORE TË ARKIVAVE TË KOSOVËS DHE KOMUNËS SË JUNIKUT

Kryetari i Komunës së Junik Agron Kuçi nënshkroi marrëveshje mirëkuptimi me Agjensinë Shtetërore të Arkivave ...