Airport Adem Jashari
MIT
kek
mbpzhr 2018
Fillimi / Njoftime / Më 22 tetor 2019 përurohet “Gjinekologjia me obstetrikë për infermieri dhe mami”

Më 22 tetor 2019 përurohet “Gjinekologjia me obstetrikë për infermieri dhe mami”

Të martën, me 22 tetor 2019, në orën 11:00, në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës, bëhet promovimi i librit “Gjinekologjia me obstetrikë  për infermieri dhe mami” me autore Prof. dr. Myrvete Paçarada dhe bashkautorë  Ass. dr. Vlora Ademi Ibishi dhe Ass. dr. Nyltene Kongjeli.

Kontrolloni gjithashtu

Pas një sëmundje të shkurtër ka ndërruar jetë në moshën 84-vjeçare veterani i arsimit dhe i luftës, Bajram Mehmetaj

Pas një sëmundje të shkurtër ka ndërruar jetë në moshën 84-vjeçare veterani i arsimit dhe i luftës, Bajram Mehmetaj

Pas një sëmundje të shkurtër ka ndërruar jetë në moshën 84-vjeçare Bajram (Rrustem) Mehmetaj, ish të burgosurit ...