kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Rrëshqitja e gurëve në Shukovc të Mitrovicës pengon zhvillimin normal te komunikacionit

Rrëshqitja e gurëve në Shukovc të Mitrovicës pengon zhvillimin normal te komunikacionit

Për shkak të gërmimeve të paligjshme dhe reshjeve të fundit të shiut, në Shukovc të Mitrovicës është shkaktuar rrëshqitja e gurëve, që ka shkaktuar pengesa në zhvillimin normal të trafikut.

Kompania për mirëmbajtjen e rrugës ka dalë menjëherë në vendin e ngjarjes dhe në bashkëpunim me policinë ka bllokuar aksin rrugor Mitrovicë-Jarinjë që nga ora 19:00 e natës së mbrëmshme deri sot në orën 09:00 të paradites.

Pas intervenimit të kompanisë, njëra korsi është e lirë për komunikacion nga ora 9, ndërsa është duke u punuar për lirimin e plotë të rrugës.

Nga kompania është kërkuar që pas lirimit të rrugës të vendosen shenjat për kufizimin e shpejtësisë, ngushtim të rrugës dhe për përparësi kalimi.

Përveç masave të ndërmarra, parashihet që të vendosen muret mbrojtëse të betonit në një gjatësi prej 25 metrash.

Kontrolloni gjithashtu

Takohen kryetarët e dy komunave, Deçanit dhe Plavës ,rruga Deçan-Plavë cilësohet te jetë projekt shekullorë dhe vepër jetësorë

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj me bashkëpunëtorë dhe zyrtar të Ministrisë së Infrastrukturës, ...