KEK
Fillimi / Institucionet / Sipas IKSHPK-së, të martën në komunën e Deçanit një person ka rezultuar pozitiv me virusin #Covid19

Sipas IKSHPK-së, të martën në komunën e Deçanit një person ka rezultuar pozitiv me virusin #Covid19

Sipas IKSHPK-së, të martën në komunën e Deçanit një person ka rezultuar pozitiv me virusin #Covid19, i infektuari është nga fshati Strellc i Epërm. Deri më tani, në komunën e Deçanit janë të identifikuara 137 raste me virusin SARS-CoV-2. Prej tyre 89 të shëruar plotësisht, dy (2) kanë humbur jetën dhe 46 raste janë akoma aktive.

Kujdesuni për veten dhe familjen!

#VendosMaske

#PastroDuart

#MbajDistance

Kontrolloni gjithashtu

Sipas IKSHPK-së, në komunën e Deçanit katër persona kanë rezultuar pozitiv me virusin #Covid19, ndërsa tetë (8) persona janë shëruar

Sipas IKSHPK-së, në komunën e Deçanit katër persona kanë rezultuar pozitiv me virusin #Covid19, ndërsa ...