Smajl Latifi: Respekt e mirënjohje për familjen qëndrestare Zyberaj të Drenocit

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, e ka E filluar ditën në Drenoc, aty ku ishte baza e rëndësishme e UÇK-së dhe ku kanë ndodhur zhvillime që i kanë dhënë kuptim historisë tonë. Pothuajse çdo shtëpi e këtij fshati ka qenë bazë apo strehë e luftëtarëve të lirisë. Në kuadër të manifesitmeve kulturore për nder të 14 Qershorit – Ditës së Çlirimit të Rahovecit, së bashku me drejtuesit e degës së OVL-UÇK-së dhe bashkëluftëtarët, shenjuam në hartën tonë historike edhe shtëpinë-bazë te shtëpia e eprorit të lartë të UÇK-së, Bedri Zyberajt, ku gjatë luftës janë bashkërenduar aktivitetet ushtarake të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Respekt e mirënjohje familjen qëndrestare Zybreaj të Drenocit, që kontribuuan gjatë luftës në Kosovë!

Kontrolloni gjithashtu

Me Smirën Komuna e Vitisë filloi procesin e buxhetimit me pjesëmarrje

Komuna e Vitisë, ka mbajtur takimin e parë me banorët e fshatit Smirë lidhur me …