Dr. Mentor Petrela – “Qytetar Nderi” i Deçanit

Komuna e Deçanit e shpallë dhe i ndanë titullin “QYTETAR NDERI” Dr. Mentor Petrelës, njërit nga 10 kirurgët më të mirë në botë!

Ceremonia e ndarjes së titullit, bëhet me:

Datë: 15 Qershor

Ditë: E Shtunë. Ora: 11:00

Vendi: Salla e Kuvendit të Komunës së Deçanit

Kontrolloni gjithashtu

Me Smirën Komuna e Vitisë filloi procesin e buxhetimit me pjesëmarrje

Komuna e Vitisë, ka mbajtur takimin e parë me banorët e fshatit Smirë lidhur me …