Është përuruar projekti i fitnesit me pajisje të nevojshme për ushtrime fizike dhe veshje sportive për klubin e vajzave nga qyteti i Skenderajt

Në ambientet e Palestrës Sportive “Ilaz Kodra”, në praninë e kryetarit të Komunës së Skenderajt, Fadil Nura, drejtoreshës për Zhvillim Ekonomik, Ndërmarrësi, Inovacion dhe Turizëm, Besarta Meha – Ademi, drejtorit për Kulturë, Rini dhe Sport, Alban Berisha dhe klubit të volejbollit “Skenderaj” (F), është përuruar projekti i fitnesit me pajisje të nevojshme për ushtrime fizike dhe veshje sportive për klubin e vajzave nga qyteti i Skenderajt. Projekti është financuar nga Banka Botërore, mbështetur nga Qeveria Japoneze, Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal dhe Komuna e Skenderajt.

Mund të jetë një imazh i teksti

Kontrolloni gjithashtu

Me Smirën Komuna e Vitisë filloi procesin e buxhetimit me pjesëmarrje

Komuna e Vitisë, ka mbajtur takimin e parë me banorët e fshatit Smirë lidhur me …